شتاب در تست زنی

برای بالا بردن سرعت عمل خود در تست زدن چه کار کنیم؟

به موارد زیر توجه داشته باشید و روی آن ها کار کنید:
• ذهنتان را از هر نوع ترس،اضطرای و تشویش خالی کنید.هر یک از این ها،از جمله تشویش و نگرانی از کمبود وقت،خراب کردن آزمون و ….سرعت درک مطلب و حضور ذهنتان را به مقدار قابل توجهی کم میکند.
• شرط لازم برای سریع بودن در حل تست ،آن است که مطلب را خوب و عمیق یاد گرفته باشید و کاملا به آن مسلط باشید.فراموش نکنید که بلد بودن و مسلط بودن دو مقوله ی متفاوت هستند.
• شرط کافی برای سریع بودن آن است که حضور ذهن بالایی داشته باشید .باید آنقدر مطلب را تمرین و تکرار کرده باشید که ملکه ذهنتان شده باشد و در بخاطر آوردن تعاریف،فرمول ها و انتخاب راه حل ها،مکث و تردید نداشته باشید.
• مطالب در ذهنتان آن چنان جمع بندی،طبقه بندی و کوچک و ساده شده باشند که بتوانید صد ها تست مربوط به یک موضوع را در چند نوع سوال طبقه بندی و ساده کنید.
• با تمرین زیاد،الگوریتم حل تشریحی سوالات را به الگوریتم تستی تبدیل کرده باشید.
• قواعد تست زدن در‌ جلسه ی آزمون راکه پیشتر گفته شدرعایت کنید.

آیا حل تست های زمان دار و تمرین های زمان بندی شده را برای افزایش سرعت عمل موثر میدانید؟
هدف از حل تست های زمان دار،افزایش سرعت عمل و بهبود قدرت تنظیم وقت است.اصولا موقعی سرعت عمل شما به مشکل برمیخورد که به مطلب مسلط نباشید یا بخواهید به تست های درس های مختلف در قالب یک مجموعه آزمون جواب دهید،یعنی با تنوع انتقال ذهنی مواجه باشید.
حل تمرین زمان دار،تنها پس از یادگیری و کسب تسلط کامل در دوران جمع بندی یعنی ماه های نزدیک به آزمون سراسری یا موقعی که بخواهید دروس مختلف را کنار یکدیگر در آزمون دوره ای پاسخ دهید،مفید و ضروری است.
اگر به مطلب مسلط باشید،مشکلی برای سرعت عمل در تست زنی نخواهید داشت که بخواهید با تست زمان دار آن را برطرف سازید.اگر هم به مطلب تسلط کافی نداشته باشید،حل تست زمان دار،مشکل کندی در تست زنی را حل نمیکند.

برای فهمیدن یا درک سوال یا گزینه ها معمولا مجبور میشوم آن ها را دوباره بخوانم.آیا این روش در سرعت تست زدن من تاثیر منفی میگذارد؟
قطعا تاثیر منفی دارد.نتایج یک تحقیق نشان میدهد که هرچه قدرت درک مطلب فرد بالاتر باشد،سرعت یادگیری،مطالعه و حل مسئله ی وی بیشتر خواهد بود.درک مطلب و فهمیدن یک توانایی است و تنها با چند توصیه افزایش پیدا نمیکند.بخش مهمی از این توانایی به پیشینه ی تحصیلی،روش ها و عادت های مطالعه ی شما در سال های قبل دبیرستان بستگی داردو به تدریج شکل گرفته است.به همین دلیل به دانش آموزان دبیرستانی توصیه میکنیم از همان سال های اولیه این توانایی را در خودشان رشد دهند.اما اگر این اتفاق در سال های قبل روی نداده باشد،در پای کنکور تنها با تمرین زیاد میتوانید آن را بهتر کنید؛هرچند به ایده آل آن دست نیابید.

من در تست زدن،به خصوص در ریاضی و فیزیک،کند هستم.چه کاری باید انجام دهم؟
همان طور که گفته شد،سرعت تست زدن بستگی به میزان تسلط بر مطلب دارد.هرچه بر مطلب مسلط تر باشید،راه حل را سریع تر انتخاب میکنید.فکر نکنید راه حل این مشکل آن است که مطالب را به قول معروف(کنکوری)یا نکته ای بیاموزید.موضوعات درسی را خوب بخوانید و خوب تست بزنید و عمیق و دقیق رفع اشکال کنید.پس از یک بازه ی زمانی(۲ماهه)دوباره همان تست ها را حل کنید.بعد از یکی دو بار تکرار،سرعت شما در حل تست افزایش پیدا میکند.توصیه میکنیم موقع زدن تست های درس های فیزیک و ریاضی علاوه بر آنکه اشکالات خود را مشخص کنید ،تست هایی را هم که کند حل میکنید علامت بزنید و در مرور های بعدی با انجام تمرین روی این تست ها بیشتر تمرکز کنید.

در مورد تست های ریاضی،با وجود آنکه اکثر مطالب را بلد هستم ،کند عمل میکنم.چه کنم؟
یک تحقیق نشان میدهد که افرادی که در سال های ابتدایی دبیرستان درس ریاضی را تا حد تسلط یاد میگیرند،در سال آخر مشکلی به نام کمی سرعت و کندی در حل مسئله نخواهند داشت.برای سریع بودن و افزایش قدرت حل مسئله،ریاضی را تا حد تسلط بیاموزید و تمرین کنید.باز تاکید میکنیم که بلد بودن و تسلط با هم تفاوت دارند.اما تسلط هم به تنهایی کافی نیست.پس از رسیدن به تسلط،از کرونومتر استفاده کنید.تست به تست زمان گیری کنید و تشخیص دهید در حل کدام بخش از تست ها کندتر هستید.سپس برای آن بخش ،تست های زمان دار بیشتری حل کنید.به عبارت دیگر ،علاوه بر تست های اشکال دار روی تست های کند کننده نیز حساس باشید و برای آن ها برنامه ریزی کنید.برای این دسته از تست ها پرکاری اهمیت زیادی دارد.

من در پاسخگویی به سوالات عربی کند هستم و نمیتوانم در وقت مقرر آن ها را جواب دهم.برای سرعت عمل بیشتر چه توصیه هایی دارید؟
برای سریع شدن در پاسخگویی به سوالات عربی در جلسه ی آزمون به مسائل زیر توجه کنید:
• قبل از آزمون:شرط اول سرعت اول در آزمون عربی،مسلط بودن به موضوعات درسی به ویژه قواعد عربی است.
• در جلسه ی آزمون:توصیه میکنیم در جلسه ی آزمون موارد زیر را رعایت کنید:
۱_در شروع به تست های ساده تر پاسخ دهید.اول به سراغ ۸تست اول که ترجمه هستند بروید،سپس ۳تست تجزیه و ترکیب (تست های ۱۵ و ۱۶ و ۱۷)را جواب دهید.حالا از آخر شروع کنید.به سراغ تست های قواعد بروید.۵تست مربوط به منصوبات را پاسخ دهیدو در انتها سخت ترین تست های عربی را حل کنید.
۲_یکی از اشکالات عمده ی داوطلبان که باعث کندی آن ها میشود،بی دقتی در خواندن متن سوال ها و گزینه هاست که آن ها را در یافتن پاسخ ،گیج و مردد میکند.
۳_یکی دیگر از ایراد های کند کننده ی داوطلبان آن است که میخواهند در وهله ی اول پاسخ درست را از میان گزینه ها انتخاب کنند.ولی معمولا گزینه ها به گونه ای هستند که پاسخ درست نمایان نیست و باید رد گزینه کنید.یعنی اهم فی الاهم کنید تا جواب نهایی را به دست آورید.

🌟براى رزرو مشاوره و برنامه شخصي مشخصات خود را به تلگرام ۰۹۰۵۱۴۲۰۱۶۵ ارسال كنيد.

Avatar موسسه اموزشی طوفان

معتبر ترین مرکز مشاوره کنکور در ایران

برچسب ها: تست کنکور ریاضی ، تست کنکور تجربی
مقالات پیشنهادی

علائم عشق در نوجوانی چیست؟

علائم عشق در نوجوانی چیست و چگونه میتوان برای مراقبت از نوجوانان برنامه ریزی کرد؟ این شاید سوال تمام والدین به خصوص والدین کم تجربه ای که در خانواده خود نوجوان دارند باشد. والدین برای شروع حتما باید در ابتدا این اتفاق را به عنوان یک اتفاق طبیعی و شایع در بین نوجوانان بپذیرند. گاهی […]

تست کنکور 1

روش های صحیح تست زدن

  مقدمه: شاید برای شما هم پیش آمده باشد ،که مطلبی از کتاب درسی تان را به خوبی مطالعه کرده ایداما وقتی شروع به حل تست ها در خانه یا در آزمون ها میکنید،نتیجه ی دلخواه خودرا به دست نمی آورید یا احساس میکنید در مدیریت زمان برای پاسخ گویی به سوالات دچار مشکل می شوید. گاهی سوالات […]

18 + شانزده =

ساعت 8 الی 20 هر روز هفته

شماره تماس: 02188640157

آدرس ایمیل:toofanedu98@gmail.com

دسته بندی مقالات رشته

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه طوفان میباشد

طراحی سایت و سئو توسط لیسیانتوس