اگه تا حالا در آزمون های آزمایشی که تا قبل از کنکور شرکت کردید عادت داشتید از یک درس خاص از دفترچه شروع کنید مثلا از درسی که قوی تر هستید الان هم همین کار رو بکنید و عادتی که داشتید رو یکدفعه سر جلسه کنکور تغییر ندید. اما اگه به ترتیب سوالات دفترچه آزمون جواب دادید سر جلسه کنکور هم به همون ترتیب دفترچه جواب بدید. ضمنا اگه هنوز آزمون های آزمایشی شرکت نکردید و وقت دارید تا کنکور، بهتره به ترتیب خود دفترچه سوالات رو جواب بدید و در کنکور هم همین کار رو بکنید.
در جلسه آزمون حتما از تکنیک ضربدر و منها و زمان های نقصانی برای مدیریت زمان استفاده کنید تا وقت کم نیارید. قرار نیست دور اول همه سوالات مخصوصا سوالات وقت گیری که حتی بلد هستید رو حتما حل کنید و جواب بدید.
مواظب شماره سؤال و خانه ای که دارید در پاسخبرگ به عنوان پاسخ صحیح اون سؤال پر میکنید باشید.
به هیچ وجه هیچ سوالی رو شانسی جواب ندید حتی اگه به صورت ۵۰-۵۰ بین فقط دو گزینه شک دارید، در اکثر موارد ثابت شده که داوطلب ها گزینه غلط رو انتخاب میکنن چون در دام آموزشی اون سوال میفتن. طراحان سوالات جوری گزینه ها رو ارائه میدن که اگه داوطلب یادگیری ناقص داشته در دام آموزشی بیفته. پس شانسی جواب دادن ممنوع حتی اگه تعداد سوالاتی که جواب دادید کم باشه.
اگه سوالات یک درس سختتر از حد معمول و نسبت به سال های قبل مشکل تر بود روحیه خودتون رو حفظ کنید. سوالات برای همه سخت هست حتی رتبه یک کشور!
اگه مبحثی رو از یک درس خاص حذف کردید و اصلا نخوندید، سر جلسه کنکور هم سراغ سوال یا سوالات اون مبحث نروید. البته اگه خیلی وقت اضافه آوردید در دور دوم میتونید برید سراغ اینجور سوالات چون ممکنه امسال خیلی ساده طرح شده باشن و بتونید بهشون جواب بدید اما در دور اول به هیچ وجه وقت صرف سوالات مباحثی که اصلا تا حالا نخوندید نکنید.
از قبل نگاه کنید و ببینید از هر درس چند سوال میاد و حتی شماره سوالات هر درس از چند تا چند هست. اینجوری سر جلسه کنکور بهتر میتونید برنامه ریزی کنید و مثلا وقتی سوال شماره ۱۵۰ هستید میدونید چند سوال دیگه از سوالات این درس باقی مونده و چند دقیقه از مدت زمانی که برای این درس وقت دارید باقی مونده. البته خیلی هم در محاسبه وقت و سوالات باقی مانده وسواس به خرج ندین و تمرکزتون روی جواب دادن به سوالات باشه اما از تنظیم وقت هم نباید غافل شد.